سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۴

داور سی و هشتمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان:

«فیلمنامه» پاشنه آشیل «سینمای کودک» است/ «فیلم‌سازها» در شناخت «نسل امروز» و «کودکان امروز» کمتر کار می‌کنند

بابک خواجه پاشا در نشست خبری فیلم سینمایی در آغوش درخت

سینماپرس: بابک خواجه‌پاشا از داوران سی و هشتمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان، این دوره را منظم‌ترین دوره در طول ادوار برگزاری این رویداد عنوان کرد و گفت: درک متفاوت بین نسل‌ها در آثار کودک باید بیشتر دیده شود و همچنان معتقدم فیلمنامه به عنوان پاشنه آشیل سینمای کودک، در این بخش مشکل دارد.

به گزارش سینماپرس، بابک خواجه‌پاشا در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: امسال یکی از بهترین جشنواره‌هایی بود که در بیست و خورده‌ای دوره که از این رویداد دیده بودم و به شدت منظم، مرتب و درست برگزار شد.

وی افزود: یکی از عوامل موثر در رخداد چنین موفقیتی، این بود که خود کودکان و نوجوانان در روند برگزاری آن به شدت دخیل بودند، در نقدها، بررسی، داوری و نیز خبری که این رقیقا رسالت جشنواره است.

خواجه‌پاشا ادامه داد: این دوره از جشنواره شأن برگزاری داشت و بسیار خوب برگزار شد. از برگزارکننده‌ها بسیار تشکر می‌کنم، هر چند که برای این نوع آسیب در حوزه کودک به خصوص فیلمنامه کودک و نوجوان، باید بیشتر وقت و زمان گذاشته شود.

به گفته وی، دست‌کم سالانه ۲۰ اثر در ژانر کودک و نوجوان مختص کودکان باید تولید شود، معتقدم که آثار حوزه کودک و خانواده باید بتواند به همراه هم فیلم‌ها را مشاهده کنند و تولید آثار را از همین فردا باید شروع کنند نه اینکه چند روز پیش از جشنواره که به نوعی دچار شتاب‌زدگی هم نشویم.

داور سی و هشتمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان گفت: فیلم‌های بسیار باکیفیتی در جشنواره امسال مشاهد شد اما احساس می‌کنم فیلم‌سازها در شناخت نسل امروز و کودکان امروز کمتر کار می‌کنند، البته شاید فیلمسازها بنا به شناخت خود، فیلم را می‌سازند.

وی تاکید کرد: فیلمسازها باید در قالب کودکان قرار گیرندو با شناخت جهان امروز همزیستی با رسانه‌های اجتماعی و جهان کودکان و نوجوانان و تفاوت نسل‌ها، تولید اثر داشته باشند.

خواجه‌پاشا معتقد است که درک تفاوت این نسل با نسل‌های دیگر در آثار تولیدی کودک و نوجوان کمتر دیده می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.